Meenutame oktoobris toimunud leivapäeva

Leivanädalal said lasteaed ja algklassid kokku Maidla Rahvamajas. 4. Kl Madis kirjutas sellest ülevaate. Aitäh, Madis, meenutuste eest!

Me läksime rahvamajja jalgsi. Kui me kohale jõudsime, siis ei võtnud palju aega, kui meeskonnad välja jagati. Seejärel hakkas ülesannete lahendamine. Töölehed olid leivategemisega seotud. Meie meeskond oli nagu magnet, kuhu tuli järjest õpilasi: Janno Jalast, Mehis Tarum, Liis Täpsi jne… 4.klassi lapsed pidid olema meeskonna juhid… Meid oli kolm: Tomas, Liis ja mina – Madis. Meil ei tekkinud juhtimises tülisid.
Keset saginat toodi meile iseküpsetatud maitsvat leiba ja see kadus taldrikult kiiremini kui luud vette. Meile pakuti ka kaneelisaiakesi, mis just ahjust olid tulnud. Üks osa lastest said neid ise koos kahe tädiga köögis valmistada. Lõpuks sai meie rühmatöö valmis ning me andsime töö õpetajale. Selgus, et olime esimesed, kes valmis said. Kõik olid tupikus. Meie meeskond lagunes laiali, et teisi aidata. Nii ka mina. Kui ma olin kõigest üsna tüdinenud, läksin kööki ja tahtsin proovida kama, mille olevat kokkuseganud õpetaja Kristiine. Paraku oli see otsas… ju maitseb meie kooli algklasside lastele kama. 
Edasi läksime me lasteaialastega mängima, õigemini tantsima – see oli tore. Tantsisime 3 tantsu.
Lõpuks jagati välja tänukirjad osalejatele. Natukese aja pärast kästi tegevused lõpetada ning me ruttasime kooli tagasi.
Alles 21.oktoobril saime teada võitjad . Meie meeskond sai teise koha… Miks???
Ei tea, kuid minu õde Madli Liis võitis ja ma olen natuke ikka kade, mis sest, et ma sain teise koha.

Madis Uljam Teuli

PILDID

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.