Väljasõit pimedusse

Vaatamata vihmasele ilmale, kogunes kolmapäeva õhtul märkimisväärne hulk lapsi Maidla Põhikooli parklasse, et minna bussiga väljasõidule pimedasse metsa. Nimelt olid, politseinikud Erika Teffo ja Liivi Maalman kutsunud 1.-4. klassi lapsed pimedale metsateele, et näidata kui oluline on helkur. Koduteel jagati kõigile osavõtjaltele helkureid, kommi ja kleebiseid. Tänud ka Paul Kriisale, kes samuti nõu ja jõuga abiks oli.

Mina sain teada seda, et pimedus ei ole minu kaamerale probleemiks 🙂 Seni oli minu kõige ekstreemsem kogemus Öökool, kuid nüüd sai ka välistingimustes ja vihmase ilmaga kätt proovitud. Milline on järgmine väljakutse?

VIDEO

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.