Sündmusterohket uut kooliaastat

Tere Jutulinnud ja Suslikud! Kuna te käite nüüd rohkem erinevaid radu pidi, siis Klassileht ei jõua igale poole. Nii et kui peab valima, siis mina hoian rohkem väiksemate poole. Endiselt on oodatud kõik teie tegemised siis lehel nii piltide kui ka jutu näol. Kui on selles osas abi vaja, siis kõik teavad, kuidas mind leida. Ja alati võite mind kutsuda oma üritusi jäädvustama, kui saan, siis tulen kindlasti.

Sellel aastal on aga õpetaja Karmenil uus klass, kus aga ei käi minu lapsed. Õpetaja Karmenil oli soov ka uue klassi tegemisi Klassilehel kajastada ning mul pole midagi selle vastu,  küll aga ei võta mina selle klassi tegemistest osa. Kui neil on Suslikutega ühistegevus, siis jäävad ka nemad muidugi objektiivi ette, kuid kõik muu jääb õpetaja ja uue klassi lastevanemate kanda.

Ilusat koolitee algust ja jätku!

Uljam Teuli
Klassilehe hoidja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.