Valimisteaasta

Täna tuli esimese klassi õpilane koju rõõmuteatega, et Maidla sild on lumest ja jääst ära puhastatud ning nii hea oli kohe kõndida. Nii vähe on siis vaja, et inimese päeva heaks teha!

Kuna mulle öeldi, et tegemist on riigiteega, siis peaks vist Eesti Vabariiki tänama, kuid millegipärast on mul kuri kahtlus, et ega vald ka süüst päris puhas ei ole. Kuna inimesed ei ole loomult head ning kõik näevad ikkagi omakasu, siis teen mina järeldused, et kuna valimised on tulemas, siis oli viimane aeg midagi ette võtta. Ma olen selline kahtlustav inimene ning enamus minu kõige halvemad kartusi on osutunud ka tõeks.
Kahju ainult et valimised on nii harva, sest olümpiamängud toimuvad ka iga nelja aasta tagant ning selleks ajaks võtavad sportlased ennast kokku ningannavad endast maksimaalse, meie riigis on ka valimised nagu olümpiamängud, kuid siin pead sa ennast kolm aastat pingutama, et teele kuhjatud lumevallidest üle saada ning see üks aasta siis peaks olema lõõgastumiseks…
Loodetavasti kasutavad kõik vallaelanikud soodsat olukorda maksimaalselt ära ning küsivad igasuguseid hüvesid, sest praeguse tööpuuduse juures ei tahaks olemasolev juhtkond kindlasti oma töökohast loobuda ning teevad kohast kinni hoidmise nimel kõike! Praegu neil on isegi selline suurusehullustus, et tahavad okupeerida Lüganuse valla ning Püssi linna… Jääme huviga ootama, kui edukas see sõjakäik on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.