Tere sügis!

Ainuke kellele meie klassist meeldib sügis, on Liis. Pole ühtegi teist aastaaega, kus oleks nii palju värve. Ei anna kevadlilled ega suverohelus ka nii palju erinevaid toone kui seda on sügiseti. Sügis on see aastaaeg, kui meie tehtud tööd kannavad vilju, kui saab eksimatult aknast välja vaadates aru, kas tegemist on öö või päevaga ning kummikutega ringi käia on moodne.

Suve lõpp on alati küll natuke kurb ning seda suve hõngu, ma oma kaameraga, nädalalõpus ka kooli hoovis püüdmas käisin, kuid 23. septembril kell 00.18 algab SÜGIS!

2 Replies to “Tere sügis!”

  1. Sain mõned tähelepanekud loodud video kohta ning tegin veidi ümber. Koos sellega lisandus laulule ka kolmas salm ning video muutud minuti võrra pikemaks.
    Need on mu esimesed ponnistused, millele saate kaasa elada. Seda ma tean, et edaspidi teen selliseid võtteid ikka statiivilt See millal ma jõuan niikaugele, et pildid vahelduvad ühes rütmis muusikaga, läheb veel aega… Saate arengule kaasa elada.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.