Lapsevanemad said kokku

On tore, kui saad oma sõnumitele vastukaja. Viimane vastukaja oli niivõrd elav, et otsustati koguni kokku tulla. Sain veelkord teada, et minu huumor ei ole väga paljudele arusaadav ning seda, et sõnade taga ei nähta mõtet või nähakse seda, mida ma pole tahtnud edasi anda. Ju siis mul on nii halb väljendusoskus, kuigi peab ütlema, et neid kes saavad minust õigesti aru, on enamuses, nii et äkki polegi viga ainult minus…

Igatahes arvan ma, et lastevanemate koosolekud on ennast sellisel kujul ammendanud, kus saadakse kokku ja kellestki midagi isegi omakeskis rääkida ei tohi. Tõenäoliselt oli siis tegemist minu viimase koosolekuga sellisel kujul ning edaspidi on võimalik minuga ühendust võtta elektroonilisi kanaleid kasutades. Loodetavasti jõudis minu sõnum ka lastevanematele kohale, et koduleht on üks võimalustest omavahel suhtlemiseks ning kui seda ei kasutata, siis ei ole ta antud eesmärki täitnud ja kuulub likvideerimisele.

Hoolekogu tööd tehes, tuletan ma lastevanematele veelkord meelde, et kui arvate, et avameelsus teatud probleemides, toob teile lisapingeid, siis usaldusisikuna olen olemas mina, kes neid probleeme meeleldi lahendada võtab. Mina ei ürita kellelegi meelejärele olles asju maha vaikida ning mind ei ole võimalik ka vaikima sundida! Koos leiame tõe, kui minu oma on liiga subjektiivne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.