Detektiiv Lotte

16. detsember 2009 kell 12.00 on Vanemuise teatri suures majas kahes vaatuses lastemuusikal “Detektiiv Lotte”. Esietendus oli sellel lavastusel aasta tagasi – 28. novembril 2008.

Sisust: Sedakorda püüab koeratüdruk Lotte välja mõelda, kelleks ta suurena saada võiks ning algav päev annab talle suurepärase idee, sest ootamatult läheb kaotsi isa Oskari leiutatud suhkrumasin. Lotte ja ta sõber Bruno ei jää käed rüpes istuma, vaid otsustavad hakata detektiivideks ning suhkrumasina üles otsida.

Kool on broneerinud õpilastele 30 piletit, mille väljaostmiseks on aega 14. novembrini. Pilet ise maksab 162, 144 kr ning sellele tuleb juurde sõiduraha 102 kr (kuna 18 kr maksite rohkem, siis võtame nüüd 102-18, saame 84 kr), kuid kui õpilasel on ette näidata tõend, et ta on Tartu Ülikooli vastu võetud ning tagasi tulla ei taha, siis saab ka poole hinnaga

Etendus on kallis, kuid laulavad inimesed, kes ka tegelikult laulda oskavad ja pillid on kätte antud nendele, kelle laua katab nende muusikainstrument – ja ma ei pea silmas kerjuseid! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.