Hommikueinest

Kool pakub õpilastele hommikusööki

Kõik me oleme kuulnud, kui oluline on süüa hommikusööki. Paraku õpilaste küsitlemisel selgub, et kooli tullakse ikka söömata, seda eriti 5.-9. kl õpilaste hulgas. Põhjusteks tuuakse varahommikune isupuudus, magamine viimase hetkeni , et ei jäägi aega söömiseks . On ka võimalus, et polegi midagi süüa.

Seepärast otsustas kool vallavalitsuse kaasabil ja toel alates 1. märtsist pakkuda lastele hommikueinet. Kolme nädala vältel viime läbi prooviperioodi. Vaatame, kui paljud lapsed on sellest huvitatud. Kaardistame vajaduse. Need kolm nädalat saavad õpilased tasuta hommikusööki. Valida on pudru ja võileibade vahel. Edaspidi arvatavasti küsitakse raha toidu eest vanematelt.

Loodame, et seda võimalust hakatakse aktiivselt kasutama. Usume, et hommikueinet söönud lapsel on kergem lülitada ennast õppimise lainele, saab paremini õpitust aru ja on aktiivsem tunnis osaleja.

 

Alates 1. märts 2010 igal koolipäeval kell 8.15- 8.40

HOMMIKUEINE aeg

 

Küsisin täna meie 2. kl lastelt, kuidas neile tundub see mõte. Eriti mingit vaimustust üles ei näidatud. Põhjus on ka teada… meie lapsed söövad alati enne kooli tulemist hommikusööki. Seda oli meeldiv kuulda… eks see söömata kooli tulemine ongi natuke vanemate õpilaste probleem olnud läbi aegade.

Vaatame, mis saab…

OOTAN LASTEVANEMATE ARVAMUSI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.