Raske töö pole kunagi kedagi tapnud, kuid milleks riskida?

Viimane nädal enne kevadvaheaega on käima läinud. Nüüd on vaja ennast enne puhkust veel viimast korda kokku võtta, et õpetajatelt võimalikult head hinded välja moosida.

Kõrvaolev kalender ongi näiteks, et alati tuleb iga nädal endast anda 100% – see tähendab kõik. Esmaspäev on selline tagasihoidlikum, kui keegi ei ole veel nädalalõpu väsimusest üle saanud. Homme – teisipäeval, tuleb juba veidi rohkem ennast kokku võtta. Kolmapäev on kõige raskem, sest siis on eelmine nädalalõpp juba ununenud ja uus pole endast veel märku andnud. Neljapäeval hakkab juba vedru maha käima ning tõenäoliselt on selleks ajaks juba kõik hinded ka välja pandud. Reedel on väga hea, kui end kohale vead.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.