Reipalt koolipinki 2008

 
Iga aasta septembrikuu teisel reedel toimub Maidla koolis üritus “Reipalt koolipinki”! Sellel aastal oli ka minul põhjust sellest osa võtta, sest nagu ka kooli direktor soovitas lapsevanematel kooliasjadest osa võtta, siis mina endale seda kaks korda öelda ei lase.
Üritus algas sellest, et kogu kool aeti välja ning jagati gruppidesse kus olid esindatud erinevate klasside õpilased, et teandmistepagasit võimalikult ühtlaselt jaotada. Seejärel jagati igale võistkonnale paber kolmeteistkümne punktiga mida nad pidid läbima ning igas punktis esitati küsimusi millele nad pidid võimalikult täpselt vastama. Võistlus ei olnud mitte kiiruse vaid täpsuse peale, kuid see soovitus oli kindlasti teisejärguline, sest pärast stardipauku panid kõik võistkonnad jooksu ning peagi tulid tagasi sinna kust olid alustanud, sest nende otsitav punkt ei olnud üldse selles suunas kuhu nad olid tormanud. Oli ka mingi reegel, et kõik võistkonnad peavad teineteisel käest kinni hoidma, kuid seda reeglit rikuti massiliselt ning oli näha, et mõned ei võta teise käest kinni isegi mitte surma ähvardusel
Sai siis üritusest ka mõned fotod, kuid põhirõhk läks video peale, kuna kahte asja korraga teha ei saa.
 
 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.