Maidla Põhikool 85

Maidla Põhikool alustas oma tegevust 85 aastat tagasi. Kindlasti saab parema ülevaate sünnipäevast kooli kodulehelt, Jutulindude osa oli seekord meeleolumuusika pakkumises pidulikus avamisürituses koori koosseisus ning õhtul pimeduse saabudes võis näha värviliste tuledega valgustatud mõisahoonet. Väike ülevaade sellest siis alljärgnevalt piltide näol.

Maidla Põhikool alustas oma tegevust 85 aastat tagasi. Kindlasti saab parema ülevaate sünnipäevast kooli kodulehelt, Jutulindude osa oli seekord meeleolumuusika pakkumises pidulikus avamisürituses koori koosseisus ning õhtul pimeduse saabudes võis näha värviliste tuledega valgustatud mõisahoonet. Väike ülevaade sellest siis alljärgnevalt piltide näol.

PILDID

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.