Facebook

facebook

Jutulinnud on juba mõnda aega Facekookis tutvuseid kogunud – see on lihtsam viis oma fännidele teada anda, et kodulehele on postitatud midagi uut ning seda võib külastada. Samuti võimaldab Facebook igaühel ülesse laadida oma pilte, et neid teistega jagada. See on olnud hea ka tegijatele, sest on näha, kellele kirjutatakse ning et kedagi siiski see leht ja tegemised huvitavad.

Nüüd on samm edasi astutud ning ka Maidla Põhikoolile oma fännileht loodud. Eesmärgiks on muidugi jõuda kõikide nende inimestega, kellele lähevad kooli tegemised korda. Eelkõige on peetud silmas seda, et õpetajad ja lapsed oleksid veidi lähedasemad, kuid miks mitte ka lapsevanemad ja vilistlased. Koolis toimub ju kogu aeg midagi, ning väga raske on järge pidada, et mitte midagi olulist maha magada. Nii on Facebooki lehel eelkõige rõhku pandud üritustele, mida saab iga korraldaja ise siis täita – jagada kutseid, lisada informatsiooni jms. Loodetavasti innustuvad ka õpetajad minu mõttest ning võtavad selle lehe täitmise enda peale.

Jutulindude lehe paremasse serva on viidud ka muudatus sisse ning seal on nüüd Maidla Põhikooli Facebooki sissekannete logi. Saabuvaid sündmusi saab edaspidi lugeda kalendrist. Jutulindude Facebooki lehele jõuab läbi Blogi/Facebook menüü või siis otsides Facebookist märksõna “Jutulinnud”.

Maidla Põhikooli fännileht

Jutulindude fännileht

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.