Reipalt koolipinki 2010

Sellel aastal ei õnnestunud mul kõiki punkte ülesse leida, kui kuna üheksast leidsin viis, siis enam kui pool ülesandest sai lahendatud. Samuti tundub mulle, et õpilased suudavad seda kadalippu läbida igal aastal palju kiiremini, nii et nendega on raske ühte sammu pidada…

Video kohta võib öelda niipalju, et kugi ma olen seda kolm korda ümber teinud, leidub ka lõppversioonis vigu, kuid jätan need siinkohal mainimata, sest äkki siis ei märgata 🙂 Sain ka küsimused sellel aastal videosse lisatud ning igaüks saab nüüd oma teadmisi ka põhikooli baasil kontrollida. Mul tekkis mõne koha pealt küll kahtlus, et ma pole seda kooli vist täielikult läbi teinud…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.