Kolimisel vajatakse abi raskete asjade tõstmisel

Uus koduleht on jõudnud sellisesse faasi, kus enamus sissekandeid on vanalt leheküljelt ära kustutatud ja uude üle toodud. Nüüd on vaja aga sissekanded muuta uuele lehele sobivaks ning selleks oleks vaja teie abi.

Uuel leheküljel on selline asi nagu märksõnade pilv (mille leiab lehe paremalt äärest). Need märksõnad tekivad sinna, kui iga sissekande alla on vastavad sõnad lisatud – sündmused, kohad, inimesed. Sündmuste ja kohtadega saan ma veel kuidagi hakkama, aga inimestega läheb asi raskeks. Sellepärast palun appi kõiki teid vanu pilte ja videosid läbi vaatama ning kui leiad seal mõne oma sõbra või iseennast, siis anna teada sissekande number (leiad aadressirealt) või kopeeri kogu aadress  ning inimeste nimed selle postituse kommentaarireal ning ma saan puuduolevad inimesed ka märksõnade pilve lisada. Loomulikult on oodatud ka kõik sündmused ja kohad, mis võiksid veel märgitud olla.

Järgmised kaks nädalat töötavad kaks lehte paralleelselt ning siis jääb neist tööle ainult Klassileht.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.