Tänud piltide eest

Täna, kooliaasta lõpus, peeti meeles neid, kes olid õppeaasta jooksul millegi märkimisväärsega hakkama saanud. Minu üllatuseks, oli ka selline kategooria tekkinud, mida ma ühelgi varasemal aastal pole näinud – “tänud kooli ürituste jäädvustamise eest”. Siinkohal kasutan võimalust ning jagan seda tänu ka õp Karmeni, õp Hedi ja õp Eveliniga, kes samuti ei pidanud paljuks fotoaparaat kätte võtta ning sündmustel tehtud pilte Klassilehega jagada, mis on omakorda väljundiks kõikidele meie fännidele.

Klassilehe piltide ja videode mahul ei ole piire ning seega on ka edaspidi oodatud kõikide tehtud jäädvustused siia teistega jagamiseks. Klassileht suvepuhkusele ei lähe ning huvitavaid lugusid leiab siit suvi läbi!

Tänan koostöö eest!

Uljam Teuli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.