Särasilmade ööklassiõhtu

Maikuu keskel sõidavad Särasilmad Palmse mõisa kummitusele külla. Aga kuidas sa ikka tutvust võõraga lood, kui enda kodukootud vaim veel nägemata. Reedel kogunesidki kõik vaprad Särasilmad kella viieks Maidla mõisa. Ja et julgem ning mängida toredam oleks, kutsusime külla ka sõbrad Uhtna Põhikoolist. 
Õhtupoolik algas õues liikumismänguga, millele järgnes noortekeskuse ja jõusaali külastus. Kui kõht mängust ja sportimisest häirekella andis, oli viimane aeg koguneda saali rikkaliku pidulaua taha.
Edasi vaatasime õpetlikku multifilmi „Minu sõber vihmavari” ja täitsime selle kohta töölehe. Järgnesid 2 toolimängu: üks see, kus toolide hulk järjest väheneb ja teine, kus tuli väite põhjal teatud arv toole edasi liikuda või siis paigale jääda. Palju elevust tekitas ka õhupallide puhumine ja mäng, kus oma õhupalli tuli kaitsta ja teise oma katki astuda.
Lõpuks jõudiski kätte õhtu suurhetk, mis tähendas seda, et taskulambid võis kotist välja otsida ja tugevasti pihku pigistada. Algas kauaoodatud TONDIJAHT! Kõige osavamatel kollipüüdjatel õnnestus koolimajast üles leida 22 paberist paharetti.  Päris kummitust meil siiski sellel korral kohata ei õnnestud. Isegi laste unenägudesse ei leidnud ta teed. Kõigele vaatamata jäid lapsed üritusega rahule. Hommikul kuulsin jutukõminat, kus vesteldi omakeskis ja avaldati soov ka laupäev koolis veeta.  🙂

PILDID

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.