Kiviõli I Keskkooli teated 01.09.2016

1. Õppeaasta 2016/2017 avaaktused:
2.-12. klass kell 10.00
1. klass kell 12.00
Riietus PIDULIK!
Aktusele järgneb klassijuhataja tund
.
2. Kiviõli I Keskkoolis alustab kooliaastat 338 õpilast, neist 1. klassis 31 õpilast, 10. klassis  22 õpilast. Teistesse klassidesse lisandus 13 õpilast.3. Kooli söökla avab oma lahke ukse juba alates 2. septembrist!3. VAHETUSJALANÕUD! Kuna sügis tõotab juba septembris olla vihmane, siis on meie kooli koridoride ja klassiruumide põrandad ning trepiastmed õnnelikud puhtatallaliste vahetujalatsite üle!4. Kiviõli kraanivee kvaliteet on hetkel väga hea, seega saab oma kuivavat kurku niisutada klassiruumides olevate kraanide vett kasutades. Kraanikausiservalt leiad kohvikutepäevalt tuttavad kruusid, sest keskkonda hoiame ju ikka ja endiselt. Peale kasutamist loputa kruus puhtaks, nii on järgmisel joojal kohe mõnus end värskendada.

5. NB! Kooli kodulehelt leiate KIVIÕLI I KESKKOOLI PÕHIKOOLI UUE ÕPPEKAVA, mis tasub läbi lugeda ja eriline tähelepanu pühendada hindamises toimuvatele muudatustele.
(hindamise korra leiate punktist 5)
Sel õppeaastal, 2016/2017 kasutatakse sõnalist hindamist 1.-4. klassis.
Kaks korda aastas (20. jaanuar; 31. mai) annab klassi- või aineõpetaja põhjaliku sõnalise tagasiside õpilase arengu kohta e-päevikus ja kooliaasta lõpus paberkandjal.
5.-9. klassil kokkuvõttev numbriline hindamine kaks korda aastas (20. jaanuar; 31. mai)
Kool teavitab õpilast ja vanemat õpilase õpitulemustest e- päeviku kaudu. Õppeaasta lõpul annab kool välja klassitunnistuse paberkandjal.6. Sel õppeaastal on meie õpetajaskonnaga liitunud:
Anneli Goldberg – kehaline kasvatus
Tiina Tomps – eripedagoog
Kadriliis Rämmann – eesti keel ja kirjandus,  draamaõpetus
Joosep Susi – eesti keel ja kirjandus
Veera Korotajeva – vene keel
Karmen Tõnnisson – 1a klassi juhataja
Pikapäevarühma hakkavad juhendama Anu Erik ja Maris Toomel.
Lapsehoolduspuhkuselt on tagasi inglise keele õpetaja Irina Kolesnikova.
Klassijuhataja on vahetunud neljal klassil: 5. b klassi juhatab Anneli Goldberg, 6. c klassijuhataja on Ingrid Liiv, 7. klassi hakkab juhendama Valentina Anger ja 8. klassi Jüri Käosaar.   7. Sel aastal osaleb meie kool Keskkonnainvesteeringute Keskuse poolt rahastatud projektis, mis toetab õpilaste osalemist keskkonnateadlikkust tõstvates õppeprogrammides.   MUHEDAT KOOLIAASTAT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.