Kiviõli I Keskkooli teated 05.09.2016

1. Kooli ÕE (õpilasesindus) kutsub endi hulka uusi liikmeid!
6. ja 7. septembril II korruse infostendi all avatud infopunkt, kus saad infot ÕE tegemiste kohta ning avalduse blanketi juhuks, kui soovid Kiviõli I Keskkooli vahvasse õpilasesindusse kuuluda.
Avalduse esitamise tähtaeg 8. september kl 12.15.
ÕE uus koosseis kuulutatakse välja 12. septembri hommikusel kogunemisel aulas.

2.      26.-30. septembrini osaleb meie kool üle-eestilises Teadlaste Öö festivali programmis. Selle aasta teemaks on ULME. Oleme oma kooli kutsunud palju põnevaid külalisi, gümnasistid saavad kätt proovida töötubade läbiviimisel ja reedel, 30. septembril toimub teaduse ja ulme mess.
NB! Kutsume üles kõiki õpilasi, õpetajaid ja lapsevanemaid, kellel on FB konto, vahetama oma kaanepildi TÖFi ametliku reklaampildi vastu.
Pildi saad kopeerida sellelt aadressilt:  http://goo.gl/2ZULr2

3.      Reedel, 9. septembril toimub matkapäev „Reipalt koolipinki!“ Igalt klassilt ootame lühikokkuvõtet vahvast päevast video või fotoseeria kujul.

4.      Koolirahva pildistamine toimub sel aastal 12.-13. septembril!

5.      Kooli parklas on hommikuti väga kaootiline ja tihe liiklus. Selleks, et nii jalgsi, rattaga kui ka autoga tulijad jõuaksid turvaliselt kooli, palume neil õpilastel, keda tuuakse autoga, värava juurest jalutada koolimajja – nii ei riku ka lapsevanemad parklasse sissesõitu keelava märgi seatud piirangut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.