Kiviõli I Keskkooli teated 17.10.2016

1. 1.-4. klassil LEMMIKLOOMANÄDAL.
 – lapsevanematel on võimalik tuua kodune lemmikloom kooli, et vahetunni ajal temaga tutvust teha. Kokku oleks vaja leppida oma lapse klassijuhatajaga, kes hoolitseb korraldusliku poole eest!
reedel, 21. oktoobril 1. tunni ajal KARNEVAL – pane selga loomakostüüm ja võta kaasa hea tuju!
Kohtla-Järve loomade varjupaigale kogutakse annetusi. Kui teil leidub kodus mõni üleliigne padjapüür, tekikott, lina, käterätt, oleksid need varjupaiga elanikele suureks abiks. Annetada saab ka koera- ja kassitoitu (krõbinad, konservid)
Annetusi saab tuua selle nädala lõpuni!
Kontaktisik Gerda Parts 5b klassist.

2. Reedel,21. oktoobril kl 18-21 toimub 6.-9. klassile DISKO. Ürituse raames toimub paroodiavõistlus, millest oodatakse osa võtma 4-6 liikmelisi võistkondi. Võistkonna liikmed võivad olla erinevatest klassidest.

3. Reedel, 21. oktoobril KULDVILLAK põhikoolile kl 9.40 ja gümnaasiumile 10.45. Gümnaasiumiga koos võiksid mängima tulla ka lastevanemate ja vilistlaste 5-liikmeline võistkond!

4. Neljapäeval, 20. oktoobril osaleb meie kooli esindus Haridusfestivalil Pärnus.

5. Kiviõli Lions klubi välja kuulutatud meene konkursil saavutas esikoha meie kooli õpilaste välja pakutud LÕVIKELL. Idee autoriteks Karl Kaskpeit, Pavel Provotorov, Rauno Kriisa, Ardi Raamets ja Aleksei Segeda.

6.Peale vaheaega, novembrikuu jooksul katsetame 1-tunnist vahetundi! Täpsem info 31. oktoobri kogunemisel aulas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.