Kiviõli I Keskkooli teated 07.11.2016

1. Kiidame ja täname 8. Klassi õpilast Kasper Hansarit, kes eelmisel nädalal liikumispausi ajal täiesti omaalgatuslikult ja vabatahtlikult küsis lumesaha ning aitas kooli õue lumest puhastada!

2. Pikk pai ja patsutus õlale õp Aili Rohtlale, 6. klassi õpilastele ja kõigile õpetajatele, kes aitasid Kilingi-Nõmme Gümnaasiumi õpilastel meie juures mõnusalt aega veeta ja õppida.

3. 15. novembril tähistame isadepäeva. Ootame isasid, vanaisasid, onusid koos  lastega seiklema.

4. Kiviõli linn viib läbi noorsootöö kvaliteedi hindamist. Meie kooli kodulehel on lingid küsitlusankeedile. Palume KINDLASTI osaleda, sest ainult nii saame teada, kuidas tööd noortega efektiivsemaks ja paremaks muuta!   Ankeet 7.-12. aastasteleAnkeet 13.-19. aastasteleAnkeet 20.-26. aastasteleLastevanemate ankeet5. Otsime Kiviõli I Keskkooli maskotti! ÕE kuulutab välja ideekonkursi!
Osaleda võivad 1.-12. klassi õpilased, ideede esitamise tähtaeg on 22. november. Võid saata oma idee e-mailile kiviolioe@gmail.com või tuua õpilaste puhketoa postkasti.   6. Kiviõli I Keskkooli kooliraadio Kikilips otsib vahvaid liikmeid. Koosolekud toimuvad kolmapäeviti kl 15.00 ruumis 212. Oodatud on 7.-12. klassi õpilased. Osalemissoovist teata või küsimustega pöördu Steveli Säde poole: stevelisade@gmail.com   7. NB! Palun ärge peitke koolikotte magnetiga sulguvate koridoriuste taha.
Jalgpalli võib mängida kooli võimlas või suurel vahetunnil õues!
Lumesõda mängime kooli parkla asemel igal pool mujal kooli territooriumil!   8. Söömise ajad muutuvad:
Sööme kahes vahetuses:  I vahetus 11.35 5., 9. ja 10. klass
II vahetus 6.-8., 11. ja 12. klass  

INSPIRATSIOONIKS1. Vahva näide õuelasteaiast: http://lapsedoue.blogspot.com.ee2. Vikerraadio saates “Kajalood” rääkis Kertu Saks mitteformaalsest haridusest:
Miks on nii, et laste huvi näit reaalainete vastu formaalses võtmes õppimisega justkui lukustatakse? Seda on maailmas palju uuritud, ütleb 19 aastat Energia Avastuskeskuses mitteformaalset haridust edendanud Kertu Saks ja toob näiteid, kus valemitevaba õpetus avab lapse hoopis uutmoodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.