Kiviõli I Keskkooli teated 14.07.2016

1. Juba homme, 15. novembril vahva ISADEPÄEVA SEIKLUSMÄNG! Võta isa, vanaisa, onu kaasa ja tule seiklema! Ootame teid 17.30-19.30. Registreeri end helena.kivestu@gmail.com

2. Pikk pai Gerek Normakule vahva ja energilise hommikvõimlemise eest!

3. 7.-12. klassi õpilased on oodatud 23. novembril kohtuma Kiviõli seiklusturismikeskuse inimestega, kes tutvustavad oma edasisi plaane ning kutsuvad üles õpilasi mõtlema kaasa, et luua “Seikluskeskuse lugu” . Kui oled huvitatud, pane nimi direktori juures kirja!

4. Taas esinesid edukalt meie kooli taekwondo harrastajad. Stiven Tsõnduk ja Stefani Nikolajeva võitsid Vilniuses toimunud rahvusvahelistel võistlustel auhinnalisi kohti. Kiitus!

5. Homme, 14. novembril kl 14.30-15.30 tutvustatakse õpetajatele aulas Õpiveebi.

6. Täna, 14. novembril on majas kaks Toila Gümnaasiumi õpilast, kes oma uurimistöö raames küsitlevad, kui palju on meie õpilaste hulgas vasaku- ja paremakäelisi.

7. Pika liikumispausi ajal MÄNGIME JA LIIGUME IGAL POOL MUJAL KOOLI TERRITOORIUMIL; AGA MITTE KOOLI PARKLAS!

8. ÕE korraldab 9.-12. klassi õpilaste hulgas küsitluse, et teada saada, kui paljud õpilased eelistaksid, et gümnaasiumi valikained oleksid arvestuslikud, mitte hindelised. Link küsitlusele KIKi FB lehel, KIKÕE FB lehel ja kooli kodulehel.

9. 21. novembril Kuldvillak!

10. 21. novembri hommikuse kogunemise ajal omamoodi infomess, mille käigus saab tutvuda 2. detsembri projektipäeva töötubadega ning ennast sobivasse töötuppa registreerida.

11. 15. detsembril toimub jõululaat ja jõulukontsert. Igalt klassilt oodatakse etteastet kontserdile. Andke hiljemalt 1. detsembriks teada kooli huvijuhile Helena Kivestule, millega kontserdil esinete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.