Kiviõli I Keskkooli teated 10.04.2017

1. Oleme uhked 12. klassi õpilase Karl Kaskpeiti üle, kes lõpuklassi õppetöö kõrvalt on edukalt läbinud Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudis täiendusõppeprogrammi kursuse „Programmeerimise alused“.  

2. Maakondlikul inglise keele olümpiaadil saavutas 6. klasside arvestuses 2. koha Marita Pungas. Tublilt osales ja 8.-9. kohta jagas 7. klasside arvestuses Allan Lip. Oleme uhked!  

3. Vanglate vahelisel mini-kutsemeisterlikkuse võistlusel Tallinnas Sisekaitseakadeemias saavutas Viru vangla koondarvestuses I koha. Meie kooli õpilastest andsid panuse Remi Molotov, Johannes Vau ja Helina Hansar. Kiidame!  

4. Nurtzi Open Finland taekwondo võistlustel esinesid väga edukalt järgmised meie kooli õpilased: Mattias Amor – III koht; Reigo Eskel – I koht; Marissa Mirontšik – I koht; Ave-Mai Ahven – III koht; Viljar Geide – III koht; Stefani Nikolajeva – I koht; Lisette Koppel – III koht.  

5. 17.-21. aprillini toimub SÜDAMENÄDAL. Sel aastal on Tervise Arengu Instituudi fookuses suhkur ja sestap kannab südamenädal pealkirja  „Märka suhkruid“. Esmaspäeval, 17.aprillil peale kogunemist aulas on plaanis meie traditsiooniline IGA SAMM LOEB, seekord teeme lühema virgutava ringi ümber linna Viru tn – Kalevi tn. – Keskallee – ümber Konsumi kooli tagasi. Nädala sees toimuvad üllatus-liikumismängud ja südamenädala võtame kokku 20.aprillil, mil toimuvad kuldvillakud 1. – 3.kl. , 4. – 6. kl. ja nagu ikka 7. – 9. ja 10. – 12. klass. 4. 7. klassi õpilased Melani, Elis, Liisu ja Loore korraldavad 17.-21. aprillini oma loovtöö raames PÕGENEMISTOA:
• mõeldud 6.-12. klassi õpilastele;
• toa teema „Õpetaja T. Robinsoni klass“: Kunagi ammu paiknes ühe vana koolimaja keldrikorrusel  ainult üks klass – õpetaja T. Robinsoni klass. Pealtnäha oli õpetaja Robinson väga sõbralik ja lahke, kuid tal oli oma sünge saladus. Seda müsteeriumit ongi võimalus põgenemistoas lahendada.
• grupis kuni 5 inimest;
• aega klassist põgenemiseks 45 minutit;
• JÄLGIGE TÄPSEMAT INFOT KUULUTUSTEL!  

6. Neljapäeval, 13. aprillil on lühendatud koolipäev. Täpsem info klassijuhatajalt!  

7. Soovime luua oma kooli maskotti.  Kavand on olemas, Kikker on mõtte tasandil sündinud. Nüüd vajame raha teostuseks. Kooli õpilasesindus otsustas pöörduda abipalvega kõigi meie kooli õpilaste ja lapsevanemate poole, et igaüks, kel vähegi võimalik, annaks oma panuse maskoti teostamise fondi.
10.-13. aprillini saab 2. ja 3. vahetunni ajal oma annetuse teha….(1-10 eurot, võib muidugi ka rohkem).

7. EV 100 juubeliaasta raames otsime oma kooli ideed kingituseks Eestile. Klassijuhataja tunnis iga klass pakub välja ideid, mida võiksime üheskoos oma riigile kinkida.

KORDUSTEATED:
• 10.-24. aprillini saab õpetajatele anda tagasisidet 360º tagasiside raames. Hoidke pilk peal oma e-postkastil – just sinna saate kirja palvega täita tagasisideankeet! Olge aktiivsed vastajad, vaid nii saavad õpetajad õppida ja parimatest parimaiks kujuneda!
• 19. aprillil algusega kell 17.00 kooli võimlas ÖÖKOSS! Osalema on oodatud 5.-12. klassi võitkonnad (2 tüdrukut + 2 poissi).  Osalema on oodatud õpetajate ja lapsevanemate võistkonnad. Toimuvad ka keskjooneviske ja vabaviske võistlused.
Registreeruda saab kuni 13. aprillini 11. klassi õpilase Marul Paisti juures või e-posti aadressil marul.paist@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.