Kiviõli I Keskkooli teated 24.04.2017

1.      Täname südamest 11. klassi väga vahva Öökossu ning südamliku 12. klassi lõpukella korraldamise eest. Pai!
 
2.      Meie kooli 8.- ja 9. klassi tüdrukud Kerttu Filippov, Johanna Härm, Gerel Normak, Breth Normak ja Susanna Kaukes osalesid edukalt line-tantsu meistrivõistlustel. Kiidame!
 
3.      Taekwondo võistlustel on taas edukad olnud meie kooli õpilased Markus Salmus, Reigo Eskel, Stefani Nikolajeva ja Marissa Mirontšik. Oleme uhked!
 
4.      Täna, 24. aprillil toimub gümnaasiumi eesti keele riigieksam.
 
5.      Sel nädalal on meil külas õpetajad Hispaaniast Kanaari saartelt.
 
6.      Teisipäeval, 25. aprillil on meie koolis külas Häädemeeste kooli direktor koos mõne oma kooli õpetajaga.
 
7.      Teisipäeval, 25. aprillil 10.15 toimub aulas koolikontsert 4.-9. klassi õpilastele. Koolikontserti viivad läbi pärimusmuusikud Taavet Niller, TõnisKirsipu ja Martin Müller. Kolme muusikut ühendab Virumaa pind, kus kõik on sündinud ning loomulikult see, et kõik tegelevad muusikaga.
 
8.      2.-5. maini toimub AVATUD USTE NÄDAL. Kõik, kes soovivad tulla uudistama ja meie kooli tegemistest osa saada, registreerige end mõne õpetaja või õpilase töövarjuks. Info registreerimise kohta ilmub kooli FB lehel ja kodulehel.

9.      7. klassi loovtöö „PÕGENEMISTUBA“ toimub 24.-28. aprillil. Osalemissoovist anna teada söökla esisel registreerimislehel või otsi üles Melani, Liisu, Loore või Elis. Grupi suurus maksimaalselt 5 inimest, grupi osalemistasu 2 eurot.
 
10.  Järgmisest nädalast alates muutuvad tundide ajad ja tunniplaan. Vaata infot kooli kodulehelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.