Maidla Põhikooli jõulupidu

Maidla Põhikooli jõulupidu oli sel aastal kõigile klassidele ühiselt, erinevalt varasematest aastatest, nagu ma olen kuulnud. Igatahes mahtusid kõik ilusti saali ära ning tegevust leidus kõigile. Kohale oli kutsutud näitegrupp, kes esitas etenduse ning oma etteastega asutusid kordamööda publiku ette ka kõik klassid. Kui lõbus tegelikult oli, näed allolevast videost ning kuidas keegi endale tegevust leidis, seda on näha järgnevatelt piltidelt.

Jõuluvana saabudes, esinesid klassid talle kordamööda, et oma kommikotti välja lunastada.

 

 

Edasi mindi klassidesse.

 

See liblika istumise alus on siis lastevanemate jõulukink klassijuhataja Karmenile.

Pildid jõulupeost:

GALERII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.