Sõbrapäev

14. VEEBRUAR – SÕBRAPÄEV

RÕÕMSAT SÕBRAPÄEVA KÕIGILE!

Terve selle nädala on 1. klassi lapsed olnud sõbrapäeva ootuses. Oleme lugenud lugusid- luuletusi sõprusest, rääkinud sõpradest. Kunstitunnis valmistati õpetaja Evelini juhendamisel sõbrapäevakaarte ja pehmeid südamekujulisi külmkapimagneteid. Klassiruum on kaunistatud temaatiliselt: stendil ja akendel on ikka südamed ja südamed…

 

Reedel 1. tunni ajal käisid lastel külas 7. klassi lapsed – postiljonid, kes jagasid klassidele saadetud kaarte, mis olid postitatud ülekoolilisse sõbrapostkasti. Rõõm oli näha, et ka meie lapsed said väga palju omavalmistatud kaarte väiksematelt ja suurematelt koolikaaslastelt.

Suur aitäh ka Maidla Lasteaia õpetajatele, kes meile pisikesed südamed kraele kinnitasid.

Veel toimus meil klassis kõige sõbralikuma tüdruku ja poisi valimine. Selleks viisin läbi salajase hääletamise. Head meelt valmistas see, et absoluutselt kõik 8 last said hääli, järelikult kõigil on klassis keegi, keda parimaks sõbraks pidada. Vahva!

Meie klassi kõige sõbralikuma tüdruku tiitli võitis LIIS

kõige sõbralikum poiss on TOMAS

PALJU ÕNNE

Loodan, et sõpru ja sõprust hinnatakse ka siis, kui kalender sõbrapäeva ei kuuluta. Iga päev peab olema justkui sõbrapäev!

Õpetaja Karmen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.