Viktoriinist

Esmaspäeval, 23. veebruaril toimus 1. klassi õpilastele kooliaja esimene viktoriin teemal “Eesti – mu kodumaa”. Koostasin 16 küsimust. Mind huvitas väga, millised on laste teadmised Eestile iseloomulikest asjadest: president, peaminister, rahvuslill, – lind, suurim järv, kõrgeim mägi jne. Kahjuks näitasid vastused, et selles vallas on laste teadmised enamasti üsna nigelad. Arvasin, et koostasin liiga lihtsad küsimused, aga võta näpust! Loodetavasti on selliste viktoriinide kasutegur väga suur, sest need, kes neid asju veel ei teadnud, peaksid nüüd teadlikumad olema.

Tulemused: ( max 16 punkti)

I koht ( 11 punkti) LIIS TÄPSI

II koht ( 9 punkti ) MIRJAM MATILDA HEINLA

III koht ( 6 punkti ) ENDEL SAAR

Teised said seekord veel vähem punkte… Meil tuleb edaspidi neid viktoriinikesi muudelgi teemadel – ehk siis saavad ka teised oma teadmistega hiilata, ma vähemalt loodan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.