Dropbox

Dropbox on failivahetusprogramm, mille kasutamiseks pole vaja teha muud kui luua konto ja installida programm (võib ka teises järjekorras). Kui sul aga ei ole isiklikku arvutit, siis programmi installimine ei olegi primaarne, piisab ka konto loomisest, kuid sel juhul ei ole kasutamine mugav.

Prorgamm töötab põhimõttel, et luuakse kaust ja siis jagatakse välja kutsed kellega koos tahetakse seda kausta jagada (kutset saab väljastada ainult registreeritud kasutajale!). Mina pakun jagamisvõimalust kõigile kes soovivad oma arvutis näha pilte või videosid, täismahus, muutmata kujul ja varem kui need avaldatakse kodulehel. Selleks on vaja teha kolm lihtsat sammu:

  1. Lae alla progrmm Dropbox ja installi see. Minu sõbrakutse leiad SIIT mis tähendab boonusmahtu nii sulle kui ka mulle!
  2. Loo konto. Pead valdama ankeedi täitmisel elementaarsel tasemel inglise keelt.
  3. Seejärel saada mulle teade sellest, millise meiliaadressiga sa liitusid ja ma lisan sind Kodulehe kausta lugejate hulka, mille kutse vastuvõtmisel ilmuvad sinu arvutisse kõik pildid ja videod mida sa kunagi kodulehel ei näe.

Ülevaate Dropboxist leiad allolevatelt linkidelt:

https://www.getdropbox.com/help

https://www.getdropbox.com/tour

https://www.getdropbox.com/screencast

Kui tekivad küsimused, siis eestikeelseid vastuseid saab siis, kui kirjutada küsimus alla kommentaarireale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.