Vägivald koolis

Me oleme kodulehel proovinud alati rääkida ilusatest asjadest – koostegemistest ja ettevõtmistest, mängudest ja lauludest. See on mulje mida me jätame endast väljapoole. Faktid räägivad aga seda, et see millega puutuvad lapsed kokku igapäevaselt koolis, ei ole nii ilus ja roosa. Vaatamata ilusatele üleskutsetele, piirata koolivägivalda ja kiusamist, ei ole see kuhugi kadunud ka Maidla koolist. Mind kui lapsevanemat, ei huvita ajaleheartiklid ja privaatsus. Kool ei avalda kunagi neid käskkirjasid, mida antakse pahadele lastele ning fakt on see, et see ei mõjuta ka siis midagi.  Mina Uljam Teuli ütlen, et Maidla koolis on seda vägivalda liiga palju nii väikese kooli peale ning nüüd ja edaspidi, kavatsen iga vägivalla ja kiusamise juhtumi avalikkuse ette tuua, et kohust mõistaksid nende kiusajate üle inimesed, kelle arvamus ka neile korda läheb. See on küll väga valus teema, kuid kui lapsevanemad ei suuda oma lapsi kahe ja poole aasta jooksul korrale kutsuda, siis ma arvan, et sellele olukorrale tuleb läheneda teisiti.
Loodetavasti minu avaldus paneb kiusajaid mõtlema sellele, et nüüd ja edaspidi saavad nende nimed olema veebilehtedel ja politsei toimikutes ning kui ei, siis on nad selle karistuse ka õiglaselt ära teeninud!
Kui keegi tahab oma juhtumiga avalikkuse ette tulla ning asitõendid ja tunnistajad on juhtumi kohta olema, nii et seda ei saaks laimuna käsitleda, siis võtke minuga ühendust ja ma usun, et me leiame lahenduse selle avalikustamise kohta.

Politsei ametliku seisukoha ja nõuanded koolivägivalla suhtes leiad SIIT

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.