Tehnoloogianurgake

Kuna Klassileht on ikka enamat kui lihtsalt sündmuste kajastamine, siis avame siin lehel ka väikese rubriigi nimega “Tehnoloogianurgake”.

Siia proovime võimalikult lihtsalt ja arusaadavalt lahti kirjutada, mida tasuks silmas pidada, kui tahad endale saada uut telefoni või arvutit, mis on  G3, DLNA, GPS, MHz, Mpix, mAh, GB, HDMI jpm. See lühendite jada näib olevad lõputu ning on olemas ka selliseid telefoni mudeleid, mida saab tutvustada kõikide nende lühenditega ning juurde saab panna veel samapalju.

Kuna iga algus on raske, siis ootan ettepanekuid, et mis teema võiks olla esimene. Ma tean, et õpetaja Karmen alustas juba pikka aega tagasi iPadi teemaga, kuid see ongi seisma jäänud mustandina ning ootab avaldamist. Äkki siis peaks selle teema sealt üles kaevama? Kommentaaririba on nendeks arvamuseavaldusteks kõige õigem koht. Niikaua sukeldun mina aga ühtede ja nullide vahele ning vaatan, mida seal veel uut on…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.