Ühisavaldus Pille Kekki toetuseks

Ühisavaldus                                                                                                                       20. juuni 2013

Kiri on saadetud:

Maidla Vallavalitsusele, 
Maidla Vallavolikogule,
Maidla Kooli hoolekogule,
Maidla Kooli direktorile.

Palume Teie kaasabi Maidla Kooli lasteasutuses tekkinud olukorra lahendamiseks, kus õpetaja Pille Kekki viibib haiguslehel tööpingest, ületundidest ja stressist, mille on põhjustanud ebakompetentsed, alatud süüdistused Pille Kekki suhtes. See halvab ja ohustab kaastöötaja töövõimet ja töösse keskendumist ja see mõjub eriti lastele.
Kõige rohkem olime oma laste pärast mures ekskursiooni korraldamise ajal, millal õpetaja Pille Kekki oli ainuke vastutaja laste eest. Ta palus direktorilt abi, et ta leiaks kaasa veel ühe õpetaja, aga seda ei toimunud. Samuti puudus ametlik dokument väljasõitude korraldamiseks. Antud informatsiooni taustal on meil alust arvata, et toime on pandud veel üks seaduserikkumine (direktori suhtes on algatatud juba menetlus Uljam Teuli avalduse põhjal 31.05.2013) ning palume asjakohastel ametiasutustel sellele rikkumisele hinnang anda.
Ta on meie lastele olnud väga hea ja tore õpetaja. Alati abivalmis ja kohusetundlik. Suhted on alati olnud sõbralikud, hoolivad ja lugupidavad.
Lastevanematena soovime, et ta saaks rahulikult jätkata oma tööd. Toetame õpetaja Pillet!


Lapsevanemad (kuna mul puudub hetkel luba nende inimeste nimede avalikustamiseks, siis praegu on nad peidetud, kokku on toetuse hetkel andnud 25 inimest, seisuga 03.07.2013 15.58):


[private]Silvi Veiser, Jana Kivistik, Uljam Teuli, Liivi Uusväli, Ardo Tärno, Erika Salla, Alla Potaskujeva, Merike Jaanus, Tiina Heinla, Kadrin Uustallo, Katre Nisu, Heiki Jaanus, Kai Teuli, Anu Lõoke, Toivo Heinla, Margit Rego, Gerri Alamets, Lembit Alamets, Karmen Tõnnisson, Merike Koppel, Sigrid Šnaider, Andres Lõoke, Pirje Kivestu, Merli Kasela, Larissa Laal [/private]


PS Õpetaja Pille Kekki toetuseks on avatud lehekülg toetusallkirjade kogumiseks http://bit.ly/14j2xpu , nii et allakirjutanud inimeste nimekiri ei pruugi olla lõplik!


Kontakt: Uljam Teuli tel: 5257005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.