Hoolekogu dokumente lugedes…

Täna jõudsin ma Maidla Kooli hoolekogu dokumentideni kooli leheküljel ning leidsin ühe sissekande, mille suhtes ma olin kindel, et see puudutab mind. Kuu aja jooksul pole igatahes suudetud mulle vastavasisulist kirja koostada või siis selle lapsevanema all ei peetud silmas mind 🙂

Minu vastus neile oleks sama, mis 7. jaanuaril avaldatud arvamusloos http://klassileht.ee/2013-mida-oodata/
Mina ei hakka kelleltki nõusolekut küsima, sest minu tegevus on kõigile selgelt arusaadav ja teada ning nagu ma alati olen öelnud, siis kõik kes arvavad et ma rikun seadust, pöördugu kohtusse!
31. mail sattus öökoolis hoolekogu esinaine minuga koolis kokku ning hiljem kuulsin ma õp Hedi kaudu, et ta palus oma lapsest pilte mitte ülesse riputada. Temaga on korras, tema oma lapsest enam pilte ei näe. Kes veel ei taha näha, siis andku aga teada – kustutame ära! Mina ei pea tuhandeid eurosid matma tehnikasse ning kulutama sadu tunde oma aega, et siis võidelda selle eest, et saaks Teie laste tegemised jäädvustatud. Need kes ei luba seda teha, selgitagu oma lastele 10-20 aasta pärast ise, et miks nendest pole midagi säilinud. Nii lihtne see ongi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.