Kiviõli I Keskkooli teated 02.10.2017

1.      Suur tänu TÖF-I korraldusmeeskonnale vahva teadusnädala korraldamise eest! Kiitus ka uudishimulikele osalejatele! Kõigile preemiaks jäätis, mille saab kooli sööklast lõunapausi ajal.
 
2.      TÖF-i maastikumängu tulemused:
 
1.-3. klass:Aitäh kõigile vapra osalemise eest!
4.-6. klass:I koht “Praetud mudilased” (Veronika, Kerda, Lysanna, Ramaz, Meiko, Richard); II koht “Kuuendikud” (Helis, Kelli, Milana, Alissa) ja III koht “Pöösad” (Ave-Mai, Teona, Emma, Maria-Helene, Eleri, Lisete).
7.-9. klass:I koht “Kalevipoeg” (Christofer, Kasper, Raiko); II koht “Nimetud” (Mirtel, Liisbet, Oliver, Alex, Sven) ja III koht “Black Cheburashka” (Milena, Viktoria, Anastassia, Anastasia, Uljana, Valeri).
Gümnaasium: I koht “Kiirabi” (Erik-Ivari, Remi, Siim, Rait, Kaur, Anne-Ly); II koht “KGMVP” (Kaur, Gregor, Madis, Vadim, Priit) ja III koht “Jõujumbud” (Marul, Kätlin, Käbi, Merlin, Steveli).
 
Suur tänu kõigile vahvatele osalejatele!
 
3.      II korrusele on üles pandud TÖF-i tagasiside plakatid. Tänase päeva jooksul on võimalik veel jagada oma õnnestumisi, häid mõtteid ja teha ka ettepanekuid muutusteks või uudseteks lahendusteks.
 
4.      Südilt esinesid taekwondo võistlustel Eurocup Finland meie kooli õpilased Nikas Kardava (kaks kuldmedalit), Stefani Nikolajeva (kaks hõbemedalit), Reigo Eskel (üks kuld- ja üks pronksmedal), Markus Salmus (pronksmedal).
 
5.      Meie kooli õpetajate lõiminguprojektid on pälvinud sel aastal Ida-Virumaa Aasta tegu hariduses tiitli. Tiina Kilumets, Anu Vau, Pilvi Kuurmann, Karin Pohla, Jüri Käosaar, Maria Uuetoa – oleme uhked! Kõik asjaosalised on kutsustud ka pidulikule Aasta Õpetaja galale “Eestimaa õpib ja tänab”, mis sel aastal leiab aset Pärnu Kontserdimajas.
 
6.      Kiviõli I Keskkooli Hea kolleeg tiitli andsid õpetajad sel aastal oma asjalikule ja heale kolleegile Karin Pohlale.
 
7.      Reedel, 6. oktoobril on meie koolis külas Europarlamendi saadik Urmas Paet.
 
8.      Kolmapäeval, 4. oktoobril kell 14-16 toimub aulas valimisdebatt. Kohal on piirkonna valimisliitude ja erakondade esindajad.
 
9.      Ilmunud on selle õppeaasta esimene KIK-i Teataja!  Sel aastal maksab kooli ajaleht sümboolsed 10 senti. Saadud tulu panustame materjalikulu katteks. Ajalehe saab endale soetada õp Anu klassist (ruum 211). Kiirustage, austatud lugejad!
 
10.  JJ-Street tantsutrupp kutsub kõiki Street Show 2017 etendusele 22. oktoobril kell 15 ja 18.30 Vanemuse kontserdimajas. Pilet 18 eurot. registreerida saab end oma klassijuhataja juures. Kui huvilisi on palju, korraldatakse ka transport Tartusse.
 
11.  Neljapäeval, 5. oktoobril korraldab 12. klass õpetajate päeva meie kooli õpetajatele. Esimese tunni ajal toimub koolis pidulik aktus.
             Tunnid on lühendatud:    
      Aktus 8.15
1. tund 8.55- 9.25
2. tund 9.35-10.05
3. tund 10.15-10.45
4. tund 10.55-11.25
SÖÖGIVAHETUND
5. tund 12.05-12.35
6. tund 12. 45-13.15
7. tund 13.25-13.55

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.