Piloodid kes ei oska lennata!

07.12.2019 saatsin ma kõikidele sel hetkel Lüganuse Vallavolikogus olnud inimestele küsimuse, mis puudutas seisukohta Vallavalitsuse tegevuse kohta Heidi Uustalu vallandamisel. See on ainukene kord, kui ma olen volikogu liikmetelt arvamust küsinud, sest nad on vallas minu esindajad ning ma pean teadma mida volikogu liikmed arvavad. Kümme inimest arvasid, et mulle pole vaja vastata ning seega jätsid nad oma kohustuse valija ees otseselt täitmata. Nüüd leiavad nad, et võiksid uuesti valituks osutuda, sest on oma tööga suurepäraselt hakkama saanud. Mina nii ei arva ning tuletan valijatele meelde, et need kümme inimest ei hooli oma valijatest vaid ainult sellest, et olla võimule võimalikult lähedal. Seda väidet kinnitab ka Aare Priimägi saates “Serviti”, kes töötas sellel ajal Vallavalitsuse heaks ja oli kursis tagamaadega. Samuti lisan ma siia dokumendi 05.12.2019 välja antud pressiteatest, millele on alla kirjutanud haridusnõunik Aare Priimägi, kuid dokumendi atribuutides on näha, et see on loodud Marja-Liisa arvutis ning Viktor Rauamile ülevaatamiseks edasi saadetud.

Niipalju siis võimude lahususest, millest volikogu liikmed kogu aeg rääkisid. Nende tegevus läks vallale maksma 30 000

115 Arno Strauch

137 Marja-Liisa Veiser

138 Juho Põld

155 Andrea Eiche

179 Inna Kalamäe

181 Dmitri Dmitrijev

182 Irina Minina

183 Vladislav Lazrevitš

189 Aleksandr Kozlov

204 Valeri Dmitrijev

Nimekirjas on ka Andrea Eiche kes oli oma tegemistega küll teisel pool rindejoont, kuid aus on välja tuua, et ka tema ei leidnud aega valija kirjale vastata.

See on peaaegu kaks aastat tagasi antud lubadus, mis saab nüüd täidetud! Edu valimistel neile, kes lähevad sinna midagi tegema ka teiste heaks, mitte ei vaata ainult seda, kuidas enda elu paremaks muuta!